Oproep

Beste collega,

Maar liefst 6336 werknemers van de Vlaamse overheid namen deel aan de eerste Sport- en Beleefdagen van de Vlaamse overheid. Dat is de opvolger van de Sportdag voor ambtenaren, die een make-over kreeg. We spreken voortaan van de Sport- en Beleefdagen van de Vlaamse overheid. Niet langer op één vaste dag op de Vrije Universiteit Brussel, maar van nu af aan op drie verschillende locaties op drie verschillende dagen. We organiseerden ze in Herentals, Brussel en Gent.

Fun, teambuilding, sport en bewegen zijn de ingrediënten voor deze Sport- en Beleefdagen.
Bekijk hier hoe leuk de eerste editie wel niet was.

Deze Sport- en Beleefdagen passen in het actieplan Sport op het Werk. Een nieuwe beleidsfocus sinds 2017, waarbij we werkgevers en werknemers meer aan het bewegen en sporten willen krijgen. Een interessante doelgroep, ook voor jullie,...

Data en locaties

Na de succesvolle 1ste editie in 2019 organiseren we ook dit jaar opnieuw op 3 verschillende data en locaties:
• Donderdag 17 september 2020 - Brussel
• Donderdag 24 september 2020 - Herentals
• Donderdag 1 oktober 2020 - Gent

We willen jou als federatie hier graag bij. De Vlaamse sportfederaties zijn immers onze gepriviligeerde partners die garant staan voor kwaliteit!

Het komt neer op het aanbieden van sportinitiaties aan de deelnemers. Je kan kiezen voor deelname aan één of meerdere sportdagen.

We ondersteunen jouw deelname financieel

Uiteraard willen we jullie vergoeden voor jullie medewerking. We voorzien een forfaitaire onkostenvergoeding t.w.v. 250 euro per dag dat je deelneemt.

Indien deelname met jouw sporttak specifieke extra kosten met zich meebrengt, kunnen we deze nader bekijken in functie van een eventuele verhoogde tegemoetkoming.

Geïnteresseerd om deel te nemen?
Heb je interesse om deel te nemen en mensen warm te maken voor jouw sporttak(ken)? Via onderstaande button kan je je interesse voor de verschillende data opgeven. Zodra we een totaal overzicht hebben, contacteren we je voor de concrete afspraken.

Je kan je deelname bevestigen tot 2 maart.

Hopend op een fijne samenwerking,

Kaat Van Cauwenbergh
teamverantwoordelijke Sportieve werkplek
coördinator Sport- en Beleefdagen van de Vlaamse overheid

Verbond: 
KVVHPOV

Terug