Afspraken voor Lokeren

Samenkomst met stad Lokeren ( Ann Vervaet), Politie Lokeren, havenhost Lokeren, John Laureys, Erik Pinoy op 31 jan 2018

*voor de strook van de vistrap op Waasmunster/Lokeren tot aan de Heirbrug te Lokeren gaat het verbond Oost-Vlaanderen werk maken van de werking van stewards. Dit gebeurt om in samenwerking met Johan Van de Casteele (havenhost) de dagelijkse visserij in goede banen te leiden t.a.v. van de vissers en van de booteigenaars. Dit gebeurt in samenwerking met de provinciale visserijcommissie en voorziet opleiding en begeleiding.

*de wedstrijden beginnen ten vroegste om 11u00 met de duiding dat de vissers ten vroegste om 9u30 aan de steigers zijn. Voor de wedstrijden krijgt de verantwoordelijke van de wedstrijdaanvraag een code voor die dag om het lokale toilet te kunnen gebruiken. Die verantwoordelijke staat in voor de netheid van het toilet bij het verlaten van het parcours !!! De code wordt via erik@hengelen.be bezorgt door Ann Vervaet.

*de stad Lokeren werkt aan een reglement voor de steigers, samen met de uitwerking van het overlast reglement die kan leiden tot boetes, zowel voor de visserij als voor de booteigenaars. Daarin staat ook de omschrijving van de tussenkomsten van de haven- gastheer( havenhost).

*de haven van Lokeren is nu geduid langs de waterweg.

* Tot 1 mei (daarna evalueren we) werken we met de volgende 2 personen:

Bij klachten van de booteigenaars wordt de heer Johan Van de Casteele, havenhost, verwittigd

Bij klachten van de vissers wordt de heer Erik Pinoy verwittigd.  0484/ 14 47 72.

               Beide heren houden onderling contact.

Alle partners beamen dat alles een kwestie is van gezond verstand.

Erik Pinoy

 

Verbond: 
KVVHPOV

Terug